o m

s a j t e n :
Idén att göra en webbplats föddes vintern 2004 och hösten 2005 startade kodningen. På den tiden hade man en ”hemsida” och man kodade allt själv i html. Givetvis hade man en blogg/webbdagbok på sin sajt, men den var inte dominerande och inläggen inte lika frekventa som sig krävs av en blogg idag. Det huvudsakliga syften med min webbplats var att visa upp mina katter då Esther precis fått sin första och enda kull. Tanken var ju att starta uppfödning och då är en webbplats ovärderlig.
2005.11.15 lades sajten ut på min domän aell.se och i början av april 2012 valde jag att ta bort min egenkodade sajt och i stället använda mig av WordPress.

Anledningen till att jag dammade av min gamla webbplats var att jag behövde någonstans där jag kunde samla tankar och bilder från vår trädgård. En plats där man kan gå tillbaka och hitta lite energi när allt känns hopplöst. Även om sajten finns till mest för min egen skull så hoppas jag att någon annan kan finna något av intresse här. Åtminstone kanske ni kan komma hit den dagen ni är helt förtvivlade över maskrosorna i gräsmattan så lovar jag att lugna ner er. Vi har förmodligen ännu fler och gråter inte över det! Maskrosor är faktiskt väldigt vackra, även om jag föredragit dem i rosa… 😉

aell.se var inte direkt förstahandsvalet på domänen. Tanken var att ha ett namn som man kunde relatera till mina katter. Tyvärr var alla alternativ upptagna och till slut var jag tvungen att bara ta något och det fick bli aell. A-L har varit mitt smeknamn sedan jag var 13 och på grund av något datatekniskt så brukade jag stava det aell. Inte jättekul att ha sitt namn som domännamn men det är ju kort och smidigt så det får hänga med ett tag till. Och lite ego är man ju! 😛

a e l l :

Esther och jag

Heter: Anna-Lena, men jag lystrar lika duktigt till Aell.
Ålder: spelar egentligen ingen roll. Jag kommer ändå aldrig bli vuxen.
Yrke: Konstruerar byggnader… Försöker i alla fall!
Familj: Mor, far och bror samt man, son och fyra katter.

Läser: i perioder. Nu var det dock länge sedan sista perioden…
Ser: inte utan mina linser. Annars mycket gärna på film och mycket ogärna på tv.
Lyssnar på: Musik som berör i det tillstånd jag för just för tillfället befinner mig i. Exempelvis kan det bli Green Day, Eagles, Deep Purple, AC/DC, Bach, Winnerbäck eller något helt annat.

Kör: på tok för mycket. Borde ta bussen i stället men det funkar inte då jag blir väldigt åksjuk.
Dricker: minst en liter te pch en liter kaffe om dagen.
Äter: ibland… Mat är inte min största passion. Men äta bör man…

Har: Ett oerhört intresse för katter och trädgård. Är även väldigt intresserad av fotografering.
Är:
Busig, tråkig, perfektionist, melankoliker, vimsig, alldeles för blyg, TOK-KÄR, morgontrött, omogen, rastlös, obeständig, motsägelsefull, envis, ironisk, men oerhört snäll (ibland.).
Vill bli: Något, snällare, rik, lycklig och fullärd. (Det senaste anser jag själv i och för sig vara ett ogörligt tillstånd. Åtminstone i sina egna ögon sett. Ju mer kunskap man tillskansar sig desto mer ovetande upptäcker man sig vara.)