Bubblande kisse

bubbelSatt och tittade på gamla bilder och hittade den här på en liten Arvid. Det är ju inte helt ovanligt att katter hoppar frivilligt i badkaret, som Arvid, men det här med bubbelbad hör kanske inte riktigt till katternas vanligaste intressen. Ser ut att kittla gött under tassarna :)

Roande solkatt

Visst! Ibland är kombinationen fyra katter + ett liten barn ganska jobbig. Särskilt eftersom våra fyra katter inte alltid är sams och de båda honorna lägger små protesthögar på väl utvalda ställen emellanåt av olika anledningar…

Men barn och katter har så mycket glädje av varandra! Och mer utbyte lär de bli ju äldre Ludde blir! Även om Gilbert och Thelma är de som gosar mest med Ludde så är nog Arvid den som ser mest potential i Ludde. Det kommer nog bli en hel del spring på de två framöver. De leker redan nu en hel del tillsammans men än så länge är det ju inte så lätt med kommunikationen dem emellan :)

Måste bjuda på ett litet videoklipp som vi spelade in i slutet av maj när Ludde var 8,5 månad. Huskatterna Arvid och Thelma jagar en solkatt från en kökskniv. Ludde tycker det är såååå roligt när katterna busar.

Toalettlek

Jag lämnar av allt för god erfarenhet aldrig toalocket öppet. Men idag skulle jag ”bara” innan jag satte mig… Jättesmart när man har en katt som heter Arvid och ÄLSKAR vatten… Han hann leka ett tag innan jag kom på vad det var för ljud som hördes från toaletten :( Blev en hel del att skura där inne. Dessutom sprang han en runda på övervåningen innan jag fick tag på honom. Men nu är katten badad och golv samt toalett rent. Mer än vad som fick plats i mitt späckade schema…

Vår håriga lilla bäbis

Huskatten Arvid leker inte bara med Luddes leksaker. Han har köpt hela Ludde-konceptet: maten, sängen, stolen, babyskyddet, badet… Det är väl i princip bara barnkläderna han inte använder.

Arvid sätter sig till och med i barnstolen. Här för att käka upp resterna av Elmers smörgåsrån. Jättegott! Fast haklappen fick han hjälp med :)