Efter regn…

Var tvungen att ta en liten trädgårdsrunda i solskenet för att beskåda förödelsen efter gårdagens ”rekordregn”! Hos mamma och pappa, som bor en liten bit härifrån, föll 50 ml på ett dygn. Och det bara fortsatte… Men förödelsen uteblev! Det var bara vallmon som dukat under, det andra såg ut att orka resa sig igen med hjälp av solskenet.

Bland vresrosorna var det full aktivitet.

En trädgårdsiris fotat från kanske inte sin mest fördelaktigaste sida. Men de är mäktiga från alla håll! Det är lite svårt att fota när man har sonen i bärsele på magen… :)

Sen har vi ju flädern… Eller vi och vi… Det är egentligen grannens gigantiska fläderhäck. Men den hänger över vårt staket så då är det väl helt okej om vi njuter lite av den också? Någon gång ska vi sätta en egen fläder…

Nä, det där rekordregnet hade bara lämnat spår i ån. Vattennivån var minst lika hög som i våras!! Och vad det forsade…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>