Det vilda djurlivet i trädgården

Just för tillfället är det mest tama grannkatter i röresle i vår trädgård. De fjärilar som syns i början av sommaren har försvunnit och nu väntar vi på nästa omgång fjärilar. Jag vet inte riktigt varför men mitt på sommaren så är det en period när man inte ser en enda fjäril. Kan det vara så att det inte finns mat tillräckligt just då eller är det mitt i ett generationsskifte? I vilket fall som helst så just under denna perioden dyker trollsländorna upp. Lite skräckinjagande och vackra på samma gång!

 

En reaktion på “Det vilda djurlivet i trädgården

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>