Sommarnätter

Två veckor har gått sedan midsommar. Bara två veckor!!! Det känns som det var en månad sedan. Minst… Vanligtvis brukar tiden flyga iväg och man vet inte riktigt vad man gjort av den. Men det har varit ett par riktigt jobbiga veckor. Alla småbarnsföräldrar brukar klaga på sömnbristen. Nu VET jag vad de pratar om… De sista två månaderna har varit tuffa, men de sista veckorna snudd på outhärdiga. Upp och trösta en gång i timman och minst ett längre gråtpass om en till två timmar. Och jag som klagade när pojken skulle äta varannan timma om natten…

Gubben har sovit i annat rum och jag har passat på att sova lite om dagarna när Ludde sover. Men det innebär ju att man inte får någon egentid överhuvudtaget och det blir svårt att orka ge Ludde den uppmärksamheten han behöver om dagarna. Men, det vänder! Det är jag övertygad om.

I förmiddags tyckte jag mig se ett litet risgryn i överkäken :) Tadam! Där har vi det! Inte konstigt om det har varit svårt att sova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>