Ursäkta!

Jag var nog väldigt naiv när jag i början av sommaren fick för mig att börja blogga igen. Dels finns ingen tid. Och dels gick musten ur mig… Det är så många småsaker hela tiden som hopar sig till stora tunga klippblock som är helt orubbliga…
Sen har man ju tappat alla sina gamla läsare. Numera finns det ju ett oändligt antal bloggar så chansen att man hittar några nya läsare är nog minimal. Och gör man dessutom aldrig några nya inlägg så är nog chansen mindre än minimal…
Men som jag skrivit tidigare: ”anledningen till att jag dammade av min gamla webbplats var att jag behövde någonstans där jag kunde samla tankar och bilder från vår trädgård. En plats där man kan gå tillbaka och hitta lite energi när allt känns hopplöst. Även om sajten finns till mest för min egen skull så hoppas jag att någon annan kan finna något av intresse här.”
Och så katterna såklart! Inte utan mina fyra fyrbena vänner!!!

Så jag tragglar på här när tid och motivation infaller vid samma tidpunkt. Jag ber så mycket om ursäkt om tillfällena blir mindre frekventa än lovligt! Och så ber jag om ursäkt till alla känsliga personer för bilden nedan…

En liten groda satt som förstelnad i trädgården i går när vintern plötsligt kom på besök.

2 reaktion på “Ursäkta!

    • Ja, det är inte varje dag den möjligheten dyker upp! De brukar ju vanligtvis hoppa iväg ganska kvickt. Men den här killen rörde sig inte ur fläcken på åtminstone en halvtimma… Man kanske skulle passat på att kyssa honom. Fast jag har ju huset fullt av prinsar redan 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>