Bigcat loser – decemberrapport

Vi har en stark ledare så här långt i vårt kattbantningsprojekt. Dessvärre kanske inte riktigt den katt vi hållit tummarna för… Jag är lite orolig över Gilbert väldigt låga foderintag. Han äter i genomsnitt 30 gram foder per dag. Det känns väldigt lågt jämfört med de 50-65 grammen som är rekommenderat av fodertillverkaren för Gilberts vikt. Det kan vara så att han blir stressad av att äta i köksskåpen. De första veckorna åt han dock normalt så det kan vara något tillfälligt. Inte helt förvånande tappade jag köksvågen i golvet häromdagen så för tillfället har jag ingen möjlighet att väga katternas foder.

Tyvärr har Thelmas vikt gått åt helt fel håll. Vi får nog plocka fram fjädervippan lite oftare…

Arvid Startvikt: 7,2 kg
Målvikt: 6,0 kg
Dagsvikt: 7,0 kg
Viktminskning: -2,8%
Thelma Startvikt: 4,9 kg
Målvikt: 4,1 kg
Dagsvikt: 5,1 kg
Viktminskning: +4,1%
Gilbert Startvikt: 4,3 kg
Målvikt: 3,8 kg
Dagsvikt: 4,1 kg
Viktminskning: 4,7%
Esther Startvikt: 2,5 kg
Målvikt: 2,5 kg
Dagsvikt: 2,5 kg
Viktminskning: 0%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>