Vi har en VINNARE!

Nu var det länge sedan katternas vikt kontrollerades. Men efter dagens vägning kan jag konstatera att vi har en vinnare: GILBERT! Vi säger grattis till den duktiga grabben som trots ökat foderintag minskat i vikt och har nu nått sin målvikt. Esther har tyvärr gått ned i vikt, vilket inte är önskvärt. Dock inget alarmerande men vi får hålla ett extra öga på henne. För huskatterna går det dock inget vidare. Vi fortsätter att kämpa!

Arvid Startvikt: 7,2 kg
Målvikt: 6,0 kg
Dagsvikt: 7,3 kg
Viktminskning: +1,4%
Thelma Startvikt: 4,9 kg
Målvikt: 4,1 kg
Dagsvikt: 4,9 kg
Viktminskning: +/-0%
Gilbert Startvikt: 4,3 kg
Målvikt: 3,8 kg
Dagsvikt: 3,8 kg
Viktminskning: -11,7%
Esther Startvikt: 2,5 kg
Målvikt: 2,5 kg
Dagsvikt: 2,3 kg
Viktminskning: -8%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>